Het Netatmo Slim Deurslot doet wat het moet doen en de fijne, duidelijke en verbeterde app heeft veel verbetering onder de motorkap.

Aad Munsterman en Fred Baltus

Netatmo Deurslot 1 2a

Slimme deursloten zijn er in verschillende smaken en prijsklassen. Zo zijn er slimme deursloten waarbij je cilinder helemaal wordt vervangen en is er verschil in de verbinding: wifi of bluetooth. De cilinder van het slimme Netatmo-deurslot wordt geplaatst in het bestaande slot en kun je bedienen met de Security-app (iPhone/iPad of Android) van Netatmo. Nieuw is dat je gebruik kunt maken van de bijgeleverde NFC-sleutels. Het is eenvoudig in te bouwen en te configureren. Het voldoet zowel fysiek als technisch aan hoge veiligheidseisen, o.a. dankzij een anti-boorplaat en drie veiligheidspinnen.

Het slot doet wat het moet doen en de fijne, duidelijke en verbeterde app heeft veel verbetering onder de motorkap. Heb je een B&B of verhuur je een woning, dan kun je iemand ook voor langere tijd toegang geven. Enige minpunt in de nieuwe app is dat bij het toevoegen van extra tekst en toegang voor een langere tijd, de app (nog) niet correct werkte. Dat kan inmiddels wel zijn opgelost. Voor Apple-gebruikers is er nog een pluspunt dat je via de Woning-app meer mogelijkheden hebt, zoals automatisering. Minpunt is toch wel de prijs met zo’n € 380,-. Hierdoor is deze € 100,- duurder dan andere slimme sloten, maar hiervoor krijg je er wel drie extra slimme sleutels bij.


Product
Netatmo Slim Deurslot en Sleutels


4 sterren


Adviesprijs: 
€ 379,99

 

Pluspunten:
* eenvoudig in te bouwen en te configureren
* extra functies voor Apple-gebruikers
* goede beveiliging

Minpunten:
* prijs
* app nog niet geheel correct