De TP-Link TAPO C325WB beveiligingscamera is gezien de functies en resultaten in combinatie met de prijs een aanrader.

Aad Munsterman en Fred Baltus

Tapo C325WBUS 1.0 CMYK 2

De nieuwe TP-Link Tapo C325WB 2K-beveiligingscamera valt op door een helder 127graden QHD-kleurenbeeld, ook in het donker. Dit wordt gerealiseerd door een zeer lichtsterke lens en grote sensor, in combinatie met ColorPro-techniek.

Daarnaast is het bijzonder dat alle opslagopties beschikbaar zijn. Opslaan kun je op een micro-sd-kaart (van max. 512 GB), via Tapo Care voor 7 of 30 dagen opslag in de cloud tegen betaling of als laatste op een NAS waarbij gebruikgemaakt wordt van de ONVIF/RTSP-protocollen.

Het is wel een camera primair voor buiten, zonder accu, waarbij dus een 230V-aansluiting nodig is. Communicatie gaat via RJ45 of Wi-Fi 3. In de testfase viel op dat elk object dat passeert wordt herkend en onderverdeeld in personen, dieren of voertuigen.

De app is gebruikersvriendelijk, maakt veel instellingen mogelijk, waaronder het instellen van activiteitzones, en laat detectiebeelden eenvoudig downloaden en delen. Gezien de functies en resultaten in combinatie met de prijs is deze camera een aanrader.

 

PCA sterren 4 5 335
Product
TP-Link Tapo C325WB


4 en half sterren


Adviesprijs: 
€ 89,-

 

Pluspunten:
* helder beeld (altijd in kleur)
* prima detectie met alle opslagopties

Minpunten:
* heeft kabeldoorvoer en netaansluiting nodig