Walk Master is een vermakelijk spelletje voor als je even niets te doen hebt.

Maikel DIjkhuizen

Walk Master staand 2

Walk Master is een vermakelijk spelletje voor als je even niets te doen hebt. Een level duurt namelijk hooguit enkele minuten. Je bedient in deze app een geit op stelten. Swipe telkens van links naar rechts om vooruit te lopen. Hoe langer je op het scherm veegt, hoe groter de stap. Je kunt aan het eind van de pas ook een stukje terug swipen. Verklein op die manier de stap. Veeg je twee keer kort, dan maak je een sprong.

Aan jou de taak om allerlei uitdagende obstakels te passeren. Denk onder meer aan slootjes met piranha’s, stekende wespen, hoge rotspartijen, lavafonteinen, bewegende plateaus en overige hindernissen. Het is in de praktijk best lastig om de eindstreep te halen. Je verliest namelijk snel het evenwicht. Maak je bijvoorbeeld een te kleine pas, dan val je voorover. Verder neem je bij een sprong het risico dan de geit op zijn achterste terechtkomt. Voor het omzeilen van hindernissen is een goed gevoel voor timing belangrijk.

Je kunt deze vrolijk vormgegeven app in portret- en landschapsmodus spelen. Tussen de levels duikt er soms een reclamefilmpje op. Deze advertenties kun je voor een paar euro afkopen.

 

Walk Master

 

4 sterren


 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 7.0+, iOS 12.0+
Taal: Engels