Wie sudoku leuk vindt, zal ongetwijfeld ook Number Sums waarderen!

Maikel DIjkhuizen

Number Sums 2

De app begint met een Engelstalige uitleg. Aan de zijkant en bovenzijde bevinden zich verschillende getallen. Op een speelveld met cijfers dien je de juiste som te maken, zodat je precies op de getallen buiten het raster uitkomt. Je doet dat door de goede cijfers te omcirkelen. Sommige vakjes zijn overbodig, want die heb je niet nodig om een correcte som te maken. Je dient deze vakjes leeg te gummen.

Loop je op den duur vast? Begrijpelijk, want de cijferpuzzels zijn nogal uitdagend. Tik eerst op een vakje en vervolgens op het pictogram met het lampje om een hint te tonen. De eerste aanwijzing is direct beschikbaar, maar daarna verplicht de app je om vooraf een videocommercial te bekijken. Na afloop ontvang je dan een extra hint. Hoe verder je komt, hoe uitgebreider de puzzels. Als je twee fouten maakt, begint de puzzel weer opnieuw.

Number Sums bevat diverse geluids- en trileffecten, maar die zet je in de instellingen desgewenst uit. Een minpunt is dat deze app veel advertenties en reclamefilmpjes laat zien. Betaal eenmalig 5,49 euro (Android) of 5,99 euro (iOS) om die te verbergen.

 

Number Sums

4 sterren


 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.1+, iOS 14.0+
Taal: Engels