In Mowing Mazes is het de kunst is om het gras van een doolhof te maaien, terwijl je ondertussen de juiste route aflegt. 

Maikel DIjkhuizen

Mowing Mazes 2
Het doel van Mowing Mazes is vrijwel direct duidelijk. Elk level bestaat uit een doolhof. De kunst is om hiervan het gras te maaien, terwijl je ondertussen de juiste route aflegt.

Dat lijkt heel wat makkelijker dan het in werkelijkheid is. Je kunt het gras namelijk alleen in lange banen kortwieken. Het is dus niet mogelijk om halverwege het gazon te stoppen om vervolgens naar links of rechts te gaan. Hierdoor blijft er vaak nog ergens een grasplukje over. Denk goed na hoe je de zitmaaier op de juiste plek krijgt.

Zodra je eenmaal alles hebt gemaaid, gaat het hek open. Baan jezelf een weg naar de uitgang. Gelukkig hoef je niet per se de kortste route te kiezen. Je beweegt de grasmaaier zoveel als maar nodig is.

De eerste levels zijn nog eenvoudig, maar de app toont op den duur steeds uitgebreidere doolhoven. Gelukkig zijn er meestal meerdere oplossingen mogelijk. De bediening via vegen is overigens een fluitje van een cent.


PCA sterren 5 334

 

Mowing Mazes

5 sterren


 

Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 7.0+, iOS 12.0+
Taal: Engels