Je bedient in Stumble Guys een poppetje op een hindernisbaan waarbij je zonder kleerscheuren allerlei bewegende obstakels dient te passeren.

Maikel DIjkhuizen

Stumble Guys 2

In het immens populaire Stumble Guys neem je het op tegen andere online spelers. Je bedient een poppetje op een hindernisbaan waarbij je zonder kleerscheuren allerlei bewegende obstakels dient te passeren. Gebruik de pijltjes links om de juiste richting te bepalen, terwijl je met de rechterknop kunt springen.

Tijdens de eerste race doen er maar liefst 32 spelers mee. Dat leidt tot een behoorlijke chaos! Probeer bij de eerste zestien te sprinten, zodat je de volgende ronde haalt. De tweede race telt zestien spelers waarvan er acht doorgaan. Uiteindelijk blijft er slechts één winnaar over.

Het hoofdmenu is nogal druk, dus neem even de tijd om hieraan te wennen. Deze app bevat veel kleurrijke levels, zodat je je hiermee ongetwijfeld urenlang kunt vermaken.

Naast apps voor Android en iOS is er ook een versie voor Windows beschikbaar. Gebruik hiervoor het bekende gameplatform Steam (https://store.steampowered.com).

 

Stumble Guys

 PCA sterren 5 334

 

5 sterren


 


Prijs: gratis
Systeemeisen: Android 5.1+, iOS 13.0+, Windows 10+

Taal: Nederlands