Kaiber gebruikt verschillende bronnen, zoals teksten, video’s, foto’s en muziek en combineert dit met AI om nieuwe video’s te maken.

Dennis Gandasoebrata

kaiber

Uiteraard verschijnen er op het gebied van AI ook de nodige apps. Goed voorbeeld hiervan is Kaiber. Deze app gebruikt verschillende bronnen, zoals teksten, video’s, foto’s en muziek en combineert dit met AI om nieuwe video’s te maken. In de app geef je een duidelijke beschrijving op van de video die je wilt maken. Hoe beter de beschrijving, hoe beter de uiteindelijke video.

De app biedt de mogelijkheid om verschillende stijlen te kiezen voor de video. Ook is er gedacht aan muziek: je kunt hierbij kiezen uit eigen muziek door deze te uploaden. Ook kun je gebruikmaken van de muziek van artiesten die via het platform worden aangeboden. De video’s komen samen in het onderdeel My videos, waar je ook ziet welke video’s nog worden gebouwd door de AI-logica.

Je kunt op het gebied van animaties kiezen tussen verschillende stijlen, waaronder een animatie waarin de losse frames in elkaar overvloeien, of juist een vloeiende animatie zonder duidelijke overgangen.

De app is niet gratis, zoals wel vaker het geval is bij apps waarin AI-rekenkracht nodig is. Er zijn meerdere maandelijkse tarieven, beginnend bij 5 euro. De duurdere varianten geven toegang tot 4K-renderkwaliteit en de mogelijkheid om langere video’s dan één minuut samen te stellen.

 

Product: Kaiber  (https://kaiber.ai)

 

 

3 en half sterren

 

Prijs: abonnementsvorm, vanaf 5 euro
Systeemeisen: Android (verschilt per versie), iOS 15.0+
Taal: Engels