Als je vaak gebruikmaakt van meerdere apps voor het kopen en beheren van tickets dan is Ticketkeeper het bekijken waard.

Dennis Gandasoebrata

ticketkeeper

Als je vaak gebruikmaakt van meerdere apps voor het kopen en beheren van tickets, bijvoorbeeld toegangskaarten voor festivals, dan is Ticketkeeper het bekijken waard. Deze relatief nieuwe apps is afkomstig van Nederlandse bodem en helpt je bij het beheren van je verschillende tickets.

De app rekent 50 cent per ticket om deze vervolgens te beheren. Tickets die via de app worden beheerd, kun je ook naar andere personen in je contactpersonenlijst sturen. Helaas kun je hiervoor nog geen geld vragen: de app kent nog niet de mogelijkheid om interne kosten – bijvoorbeeld tussen vrienden – te verrekenen. Op de website van de makers lezen we wel dat naar de mogelijkheden worden gekeken, bijvoorbeeld in de vorm van een toekomstige Tikkie-integratie. Ook werken de makers aan een toekomstige mogelijkheid om route-aanwijzingen te krijgen voor een evenement dat aanstaande is.

Via de app heb je ook toegang tot een sectie met evenementen uit het verleden. Hier vind je tickets die je al hebt gebruikt. De app geeft automatisch een melding als je op de dag van het evenement in de buurt van de locatie komt, zodat je de gegevens niet handmatig hoeft op te halen. Bovendien kun je de kaarten beveiligen, zodat andere gebruikers ze niet zomaar kunnen verwijderen.

 

Product: Ticketkeeper (https://ticketkeeper.com)

 

 

3 sterren

 

Prijs: gratis  (bevat in-app aankopen)
Systeemeisen: iOS 11.0+
Taal: Nederlands, Engels