Doe mee en maak kans op de Western Digital My Passport SSD 1 TB t.w.v. € 139,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal  …

 

Western Digital My Passport SSD 1 TB t.w.v. € 139,99


Western Digital My Passport SSD 1 TB

De Western Digital (WD) My Passport SSD is een draagbare ssd en beschikt over leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s. Je kunt eenvoudig een back-up maken door de meegeleverde back-upsoftware. Verder komt de SSD-drive met een nieuwe look, wachtwoordbeveiliging met hardwarematige versleuteling, kant-en-klare compatibiliteit en een design dat schok- en trillingsbestendig is en valbestendig tot 1,98 meter.
De My Passport SSD heeft de volgende afmetingen: 100.08mm x 55.12mm x 8.89mm. De SSD-drive, die is uitgerust met usb 3.2 Gen-2-technologie, wordt geleverd met een usb-c-kabel en usb-a-adapter voor oudere systemen. Het is is compatibel met Windows 10+ en macOS 11+.

 

MyPassportSSD SpaceGrey overhead HR

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.