Doe mee en maak kans op de Tile Mate t.w.v. € 24,99 en Tile Slim t.w.v. € 34,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal  …

 

Tile Mate t.w.v. € 24,99 en Tile Slim t.w.v. € 34,99

Tile Mate
Tile Mate

De Tile Mate Bluetooth Tracker kun je gemakkelijk door middel van het sleutelgat aan je sleutelbos of andere spullen die je niet wilt kwijtraken, vastmaken. Je kunt de Tile Mate via bluetooth koppelen aan de gratis Tile-app op je telefoon om het object waaraan je de Tile hebt vastgemaakt, te tracken. Hierdoor is het kwijtraken van je spullen verleden tijd. Het bluetooth-bereik gaat tot 76 meter ver. De batterij gaat maar liefst drie jaar mee. Verder is de Tile Mate spatwaterdicht en te koppelen met zowel Android- als Apple-apparaten. Verder kun je je spullen ook vinden door gebruik te maken van spraakassistenten, zoals Alexa, Google en Siri. Tot slot kun je doordat je smartphone gekoppeld is via bluetooth, met de Tile Mate ook je telefoon gemakkelijk vinden, door twee keer op het knopje van de Tile Mate te klikken en er zal een geluid afspelen op je smartphone.

Tile SlimTile Slim

De Tile Slim Bluetooth Tracker komt in de vorm van een creditcard. Daarom kun je deze gemakkelijk in bijvoorbeeld je portemonnee of jas stoppen om deze niet kwijt te raken. Ook kun je de Tile Slim door middel van een plakrand eenvoudig vastplakken aan bijvoorbeeld je laptop. Ook dit Tile apparaat is via bluetooth te koppelen aan je telefoon, zodat je het object waarin of waarop de Tile Slim zit, kunt tracken via de gratis app. Deze Tile Tracker heeft een batterijduur van drie jaar en is spatwaterdicht. De Tile Slim heeft een bluetooth-bereik van 60 meter.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.