Doe mee en maak kans op Draadloze oordopjes Huawei Freebuds Pro t.w.v. € 119,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal  …

 

Draadloze oordopjes Huawei Freebuds Pro t.w.v. € 119,99

Freebuds Pro

De onlangs uitgebrachte FreeBuds Pro zoeken het hogerop, zijn lekker compact en passen dankzij de verwisselbare tips altijd goed in je oren. Door het lage gewicht dragen ze comfortabel.

HUAWEI FreeBuds Pro heeft een ontwerp met dubbele antenne en biedt een brede signaaldekking. Zelfs als je telefoon zich in je tas, zak of onderbroken gebied bevindt, biedt de HUAWEI FreeBuds Pro nog steeds een stabiele verbinding. Dankzij de hoge magnetische dichtheid en de stabiliteit van de driver van 11 mm, leveren de oordopjes een krachtige bas en een indrukwekkende ruisonderdrukking.

Zonder geluidsonderdrukking gaan de oordopjes wel zeven uur mee op een acculading, wat bovengemiddeld lang is. Schakel je geluidsonderdrukking in, dan kun je zo’n vijf uur luisteren en dat is ook respectabel. Opladen gaat snel via usb-c en kan ook draadloos. De geluidsonderdrukking van de FreeBuds Pro is prima, maar niet zo effectief als die van de AirPods Pro en Bose QuietComfort Earbuds. Jammer, maar begrijpelijk gezien het prijsverschil. Voor de geluidskwaliteit geldt hetzelfde: de Huawei-oordopjes klinken fijn maar zijn niet de beste.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.