Doe mee en maak kans op een Logitech ERGO K860 ergonomisch toetsenbord t.w.v. € 119,-.

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …


Logitech ERGO K860 ergonomisch toetsenbord t.w.v. € 119,-

Logitech 1 2

Een ergonomisch toetsenbord heeft een natuurlijke vormgeving waarbij zo weinig mogelijk belasting op de spieren komt te liggen en daarmee wordt RSI voorkomen. Bij de Logitech ERGO K860 is dat uitgevoerd door het toetsenbord te splitsen onder een hoek van ongeveer 15° en op dat punt iets te verhogen; de hoogte aan de voorzijde is instelbaar (0, 4 of 7°) en er is een zachte steun voor de polsen voor het toetsenbord geplaatst. 

De koppeling aan je systeem is eenvoudig via bluetooth of via een aparte usb-ontvanger en door middel van aparte toetsen kun je tussen maximaal drie apparaten schakelen. Met de Logitech Options-app (voor Windows of Mac) kun je de toetsen en functies voor het toetsenbord aanpassen. Rechts is een apart numeriek cluster, het toetsenbord is verder voorzien van batterijvoeding. 

We hebben het toetsenbord gekoppeld aan een van onze testsystemen en de werking getest. Het is wel een toetsenbord waaraan je even moet wennen. De aanslag is kort en licht, dus prima voor de snelle typist. Het is geen toetsenbord voor het twee-vingersysteem.

Al met al een professioneel toetsenbord voor ontspannen en op natuurlijke wijze typen.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.