Doe mee en maak kans op een ZEPP04M powerbank 10.000 mAh met MagSafe-ondersteuning t.w.v. € 69,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal …

 

ZEPP04M powerbank met MagSafe-ondersteuning t.w.v. € 69,99

ZEPP04M magnetic single powerpack with stand 10000mAh floating products
Met powerbanks laad je apparaten gemakkelijk onderweg op of als een stopcontact even ontbreekt. Handig dus als je onderweg bent en zeker op vakantie, daarnaast is draadloos opladen ook heel handig. Zens is een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën en introduceert een nieuwe serie powerbanks om iedereen gemakkelijk toegang te geven tot stroom en draadloos opladen. De vier nieuwe powerbanks van Zens beschikken tevens over MagSafe-ondersteuning. Door de geïntegreerde magnetische kracht van de powerbank, houdt de powerbank MagSafe compatibele apparaten tijdens het opladen op zijn plek.

Wij geven ditmaal de ZEPP04M powerbank weg die over een standaard beschikt die tijdens het laden gebruikt kan worden. Zo kun je de powerbank, zowel horizontaal als verticaal, in de gewenste positie zetten, handig voor het kijken van een film of serie on-the-go.

Kortom, doe mee en maak kans op deze ZEPP04M powerbank met MagSafe-ondersteuning. 

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.