Doe mee en maak kans op 3 Opladers van Anker t.w.v. € 99,55

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal  …

    PowerPort PD2 2 2
PowerPort III Mini 1 2
PowerPort Atom III 1 2

 

3 Opladers van Anker t.w.v. € 99,55

Het lijkt er soms wel op dat je geen opladers genoeg kunt hebben. En ze zijn niet alleen handig voor thuis, maar zeker ook op vakantie. Dan komt deze weggeefactie van Anker als geroepen.

Met de Anker ultracompacte PowerPort III Mini (t.w.v. € 25,65) laad je smartphones lekker snel op dankzij de 30W usb-c-poort. Snel laden doe je ook met de Anker Powerport PD+2 (t.w.v. € 29,95) die over twee aansluitingen beschikt om je mobiele apparaten op te laden: een usb-c-poort en een Anker PowerIQ usb-poort. Verder kun je met de krachtige 1x PowerPort Atom III (t.w.v. € 43,95) met een totaal vermogen van 60 watt niet alleen je smartphone of tablet opladen, maar ook je Windows-laptop of MacBook.

Kortom, doe mee en maak kans op dit mooie Anker-pakket van 3 opladers.

 

 

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.