Doe mee en maak kans op een VOCOlinc VH1 Mistflow-luchtbevochtiger t.w.v. € 69,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …


VOCOlinc VH1 Mistflow-luchtbevochtiger t.w.v. € 69,99

VOCOlinc IMG 9730 2

Met de VOCOlinc VH1 Mistflow-luchtbevochtiger verdamp je via ultrasoon geluid genoeg water om kamers tot 40 m2 een prettig binnenklimaat te geven. Een te lage luchtvochtigheid veroorzaakt hoofdpijn en een droge huid. Een goede luchtvochtigheid kan volgens de RIVM-website ook helpen om de kans op verspreiding van COVID-19 te verkleinen. Een mooie extra mogelijkheid is het verspreiden van een lekkere geur in je kamer.

Via Alexa, Google Assistent en HomeKit kun je het apparaat met je stem bedienen. Bij Apple’s HomeKit is de luchtbevochtiger met een bewegingssensor automatisch in te schakelen. Met je iPhone is tevens bediening op afstand mogelijk als je thuis nog een Apple TV of iPad hebt staan, die dan als hub optreedt.

De VOCOlinc-app biedt diverse extra mogelijkheden zoals een timer en vaste schakeltijden. Voor bediening zonder smartphone gebruik je gewoon de twee knoppen aan de voorkant om de lichtkleur en de stoomhoeveelheid in te stellen. De kleuren wisselen standaard automatisch. Door de lichtknop wat langer vast te houden, kun je de lamp instellen op een van de 16 miljoen kleuren.

Tip: koppel de VOCOlinc-app via de Performance Mode en voer daarna eerst een firmware-update uit.

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.