Doe mee en maak kans op Huawei Freebuds 4i t.w.v. € 79,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal  …


Huawei Freebuds 4i t.w.v. € 79,99

Huawei Freebuds 4
De weggeefprijs bestaat uir de nieuwe draadloze oordopjes van Huawei, de Freebuds 4i, met onder andere actieve ruisonderdrukking (ANC) en een lange batterijduur.

Design en drivers 
Het ovale en compacte ontwerp van de Huawei FreeBuds 4i is geïnspireerd op het bekende zwarte zandstrand van IJsland. Naast de klassieke Ceramic White en Carbon Crystal Black is er een verfrissend Honey Red. De oplaadcase van de Huawei FreeBuds 4i is speciaal ontworpen om goed in de hand te passen.De Huawei FreeBuds 4i beschikken over 10mm dynamische drivers voor de basprestaties. De draadloze oortjes bevatten ook het polymeercomposietmembraan "PEEK+PU", dat flexibel en krachtig is, waardoor details in de muziek beter hoorbaar zijn. 

Ruisonderdrukking
De Huawei FreeBuds 4i detecteren omgevingsgeluid via ingebouwde microfoons en genereren een omgekeerde geluidsgolf om het omgevingsgeluid te minimaliseren. De ruisonderdrukking is speciaal gericht op lawaaierige scenario's zoals een druk winkelcentrum, luid openbaar vervoer, een treinstation, het kantoor of de menselijke stem, waardoor gebruikers zich op een comfortabele manier volledig kunnen focussen op hun muziek, podcast of telefoongesprek. Met een simpele aanraking schakelen de Huawei FreeBuds 4i automatisch tussen actieve ruisonderdrukking en de Awareness-modus. Dankzij deze Awareness-modus, kunnen gebruikers hun omgeving horen zonder de oordopjes uit te hoeven doen.De exclusieve beamforming-technologie stelt de microfoons in staat om de stem van de gebruiker nauwkeurig op te pikken, het dual-mic-systeem wordt geleverd met een schachtontwerp om windgeluid van de buitenlucht effectief te verminderen en de AI-ruisonderdrukkingstechnologie filtert extra ruis uit.

Batterijduur
De batterijduur is een belangrijke overweging voor consumenten. De Huawei FreeBuds 4i zijn voorzien van een grote batterij met hoge energiedichtheid, wat zorgt voor een langere batterijduur in een kleiner formaat. Zonder ingeschakelde ANC kunnen de Huawei FreeBuds 4i hierdoor 10 uur continu muziek afspelen of 6,5 uur bellen. Samen met de case zijn de FreeBuds goed voor 22 uur muziek afspelen of 14 uur bellen. Als ANC is ingeschakeld, kunnen de Freebuds 7,5 uur continu muziek afspelen of 5,5 uur bellen. 

Simpele bediening met touch control
Gebruikers kunnen het afspelen van muziek, spraakoproepen en ruis activeren met een simpele aanraking van de oortjes. Wanneer de Huawei FreeBuds 4i worden gebruikt met Huawei-smartphones met EMUI 10.0 of hoger, wordt het snelkoppelen ondersteund met een pop-upmelding die verschijnt wanneer de oplaadcase wordt geopend. Bij het koppelen wordt de batterij-informatie van de oordopjes en de oplaadcase duidelijk weergegeven.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.