Doe mee en maak kans op een Surface Arc Mouse van Microsoft t.w.v. € 89,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …


Surface Arc Mouse van Microsoft t.w.v. € 89,99MS Surface Arc Mouse

Slank, licht en klaar om te reizen – de Surface Arc Mouse is ontworpen om zich aan jouw hand aan te passen en klapt plat dicht zodat hij makkelijk in je tas past.

Schakel in of uit met een klik: de Surface Arc Mouse heeft een hoorbare, tevredenstellende klik. Klik de muis eenvoudig in de gebogen positie om hem in te schakelen en klik nog eens zodat hij zich uitschakelt en plat wordt. Het totale ontwerp is geoptimaliseerd voor de meest comfortabele, natuurlijke interactie. 

Scrol in alle richtingen: prima geschikt voor verticaal en horizontaal scrollen voor eenvoudigere, intuïtievere navigatie. Geniet daarnaast van nauwkeurige tracking met een geoptimaliseerde links- en rechtsklik
Past in elke werkruimte: de Surface Arc Mouse past onopvallend in je werkruimte en is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen. Hij is ook beschikbaar in een reeks kleuren als aanvulling op jouw apparaat en persoonlijke stijl. 

Platvouwen voor onderweg: je neemt de Surface Arc Mouse overal mee naartoe zonder het gewicht of de omvang van een traditionele muis. De muis kan worden platgevouwen met een klik en glijdt gemakkelijk in je zak of tas voor onderweg en maakt draadloos verbinding met jouw apparaat via bluetooth.

 
Wij geven de klaproosrode versie weg.

 

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.