Doe mee en maak kans op EMPORIA SMART.3 seniorentelefoon t.w.v. € 209,-

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …

EMPORIA SMART.3 seniorentelefoon t.w.v. € 209,-

emporia smart3 2

De Emporia Smart.3 smartphone doet alles wat hij hoort te doen als seniorensmartphone. De verwisselbare accu gaat minstens een lange dag mee. De accu kan met een handige houder worden opgeladen of via een usb-c-kabel. De smartphone komt degelijk over en heeft een prima 5,5inch scherm met scherpe hd-resolutie.

De Smart.3 is vriendelijk geprijsd is en dat komt tot uiting in sommige specificaties. Zo is het opslaggeheugen met 16 GB aan de krappe kant en is de processor niet zo snel. De camera’s voor- en achterop zijn beperkt in hun mogelijkheden.

Emporia laat je kiezen tussen de standaard Android-software en een eigen schil, die gedateerd oogt maar wel erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt speciale contacten instellen die automatisch gebeld worden als je de noodknop op de achterkant indrukt. Om de mogelijkheden van de smartphone te leren kennen, heeft Emporia een trainingshandleiding ontwikkeld om deze mogelijkheden uit te proberen.

Samengevat, een complete seniorensmartphone die makkelijk te bedienen is en beschikt over een prima noodsysteem.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.