Doe mee en maak kans op een Woox Smart Security Pro Kit (R7073) t.w.v. € 150,00

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …

7 alarmsysteem 2

 

Woox Smart Security Pro Kit (R7073) t.w.v. € 150,00

 

Het slimme alarmsysteem van Woox onderscheidt zich met zijn verkoopprijs en grote aanbod producten. Wij testen het R7073-pakket. In de doos zit de benodigde Zigbee-hub, aangevuld met een bewegingsmelder, een (luide!) rookmelder, een (eveneens luide) sirene, een waterlekkagedetector en een setje contactsensoren voor een deur of raam. Ook levert Woox een compacte afstandsbediening en een SOS-knop mee.
Het alarmsysteem is gebaseerd op het Tuya-platform. De installatie via de app gaat eenvoudig, al is het instellen van slimme schema’s eerst even zoeken en proberen. De app is zonder meerprijs te gebruiken. Hoewel de producten door hun generieke plastic behuizing goedkoop en ‘Made in China’ overkomen, werken ze wel goed. Veel producten werken op een batterij met lange gebruikstijd. Schroef- en stickermateriaal is ook meegeleverd.
Woox verkiest een kleine afstandsbediening boven een mobiel paneel met pincodebediening. Wij vinden een paneel prettiger en veiliger om bij de deur te hangen.Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.