Doe mee en maak kans op een Kingston SSD UV500 Upgrade Kit t.w.v. € 100,00

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

kingston ssdnow uv500 480gb 2 5 sata 416d0

 

Kingston SSD UV500 Upgrade Kit t.w.v. € 100,00

 

Kingston biedt met zijn SSD UV500 Upgrade Kit alles wat je nodig hebt voor een upgrade: naast de ssd een bevestigingsplaat voor plaatsing van de ssd in een 3,5inch-hardeschijfslot, een SATA-spannings- en datakabel, een 7/9,5mm-adapter en een coupon met serienummer om Acronis Cloning-software te downloaden. Met deze software zet je alle gegevens van de harde schijf over naar de ssd.
In de kit zit ook een 2,5inch-usb-behuizing met kabel waarmee je de migratie van de harddisk naar de ssd uitvoert. Na de verhuizing kun je deze behuizing gebruiken om de 2,5inch-laptopschijf te plaatsen voor gebruik als externe schijf.
Na installatie onder Windows blijft er geformatteerd 447 GB over. De transfersnelheden (540 MB/s voor lezen en 510 MB/s voor schrijven) liggen circa 5% lager dan bij de topmodellen, maar daar zul je bij normaal gebruik weinig tot niets van merken. De garantie is 5 jaar en er kan tot 200TB mee geschreven worden (TBW), optioneel kan dataversleuteling worden geactiveerd.Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.