Doe mee en maak kans op een Devolo Gigagate Starter Kit wifi-bridge t.w.v. € 229,90

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …

Devolo Gigagate Starter Kit wifi-bridge t.w.v. € 229,90

 

PS GigaGate Starterkit NL print 3

Een stabiele en snelle internetverbinding staat heel hoog op ieders verlanglijstje. En dat krijg je voor elkaar met de Devolo Gigagate, een handige wifi-bridge die vanaf de router een internetsignaal verstuurt naar je multimedia-apparaten. Zo profiteer je, precies waar dat nodig is, van een overdrachtscapaciteit van maximaal 2 Gbps – op je computer, smart-tv, settopbox, gameconsole en al je andere multimedia-apparaten.

De Devolo Gigagate Starter Kit bestaat uit twee onderdelen: de Base (basisstation) en de Satellite (satelliet). De Base wordt via een ethernetkabel verbonden met de router en dankzij snelle wifi op de 5GHz-frequentieband verbindt de Base automatisch met de Satellite. De communicatie tussen de GigaGate-onderdelen wordt beveiligd door middel van WPA2.

Het mooie is dat beide onderdelen direct klaar zijn voor gebruik: simpelweg installeren, aanzetten en klaar is kees.

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.