Doe mee en maak kans op een Numworks grafische rekenmachine met Python t.w.v. € 89,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …

Numworks grafische rekenmachine met Python t.w.v. € 89,99

calculator productshot 2

Numworks is een heel toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken grafische rekenmachine. Dankzij de geïntegreerde Python-software worden scholieren niet alleen uitgedaagd om wiskunde te ontdekken, maar kunnen zij ook de eerste stappen in de wereld van coderen zetten.

De Numworks grafische rekenmachine is ontworpen om scholieren op de middelbare school het vak wiskunde te laten ontdekken, zonder daarbij gehinderd te worden door ondoorgrondelijke rekenmachines. De Numworks grafische rekenmachine neemt alle hordes weg: direct na het opstarten is een overzichtelijk menu zichtbaar, alle knoppen en functies zijn in het Nederlands en duidelijk uitgeschreven.De Numworks grafische rekenmachine is dus heel toegankelijk en gemakkelijk in gebruik, waardoor scholieren direct ermee aan de slag kunnen. Dankzij de geïntegreerde Python-software worden scholieren niet alleen uitgedaagd om wiskunde te ontdekken, maar kunnen zij ook de eerste stappen in de wereld van coderen zetten. De Numworks is toegelaten voor gebruik tijdens eindexamens vanaf 2022.

Belangrijkste kenmerken 
• Iteratief functies plotten en snijpunten traceren zonder handleiding;
• Nederlandstalig zonder ingewikkelde afkortingen;
• Python geïntegreerd zodat scholieren met deze programmertaal op een laagdrempelige manier het programmeren kunnen ontdekken.
• Simulator gratis beschikbaar, zodat docenten de rekenmachine gemakkelijk op groot scherm kunnen tonen;
• Continue softwareontwikkeling: updates regelmatig en gemakkelijk te downloaden;
• Oplaadbare accu (aan te sluiten met micro-usb) goed voor 20 uur in gebruik indien volledig opgeladen.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.