Doe mee en maak kans op een DORO 8050 seniorentelefoon t.w.v. € 249,-

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een …

DORO 8050 seniorentelefoon t.w.v. € 249,-

doro8050 3

De Doro 8050 is een kleinere en goedkopere versie van de 8080 en heeft een handzaam 5,45inch-scherm. We verwachten dat de meeste gebruikers de telefoon prima tot ‘net aan’ met één hand kunnen bedienen.

Het scherm is scherp en goed afleesbaar. Nuttig is de noodknop op de achterkant, waarmee je met één druk hulp inschakelt van bekenden. Eventueel kun je ook de alarmcentrale van Doro bereiken, al vereist dit een abonnement.

De smartphone gebruikt duidelijke en gebruiksvriendelijke software, die identiek is aan de Doro 8080. De prestaties zijn merkbaar minder, wat te wijten is aan de simpele processor en weinig werk- en opslaggeheugen. Wie geen smartphone gewend is, zal het niet storen, omdat apps als WhatsApp en de camera naar behoren werken. Houd er wel rekening mee dat de fotokwaliteit van de camera’s voor- en achterop niet geweldig is. De accuduur is met minimaal anderhalve dag positiever.

 

 

Veel geluk!

 


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.