Doe mee en maak kans op 2x Maggy (draagbaar apparaatje om veilige afstand te bewaren) t.w.v. € 48,40

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal …

2x Maggy (draagbaar apparaatje om veilige afstand te bewaren) t.w.v. € 48,40

Screenshot 2020 08 18 Maggy Social distancing made easy 2 
Maggy heeft de iOS-, Android-, en webapplicatie gebouwd op Amazon Web Services. Op deze manier wisselen de apparaten data uit en is contact tracing mogelijk op een compleet anonieme wijze. Daarnaast is het via deze applicaties mogelijk om te analyseren met welke Maggy apparaten iemand in contact is geweest. Via een pushnotificatie naar de app van de Maggy worden gebruikers op de hoogte gebracht of ze in contact geweest zijn met iemand die besmet is. Door gebruik te maken van Amazon Elastic Kubernetes Service zal het platform automatisch meeschalen en meteen tien- tot honderdduizenden gebruikers kunnen ondersteunen. Hoewel Maggy nog maar net verkrijgbaar is, viel de innovatie al in de prijzen. Het won de EUvsVirus Hackathon georganiseerd door de Europese Commisie en mede gesteund door Amazon Web Services (AWS), waar overigens de hele back-end van het Maggy-platform mee opgebouwd is.

Privacy
Bedrijven en overheden zijn op zoek naar methoden om het leven veilig te hervatten. Volgens de makers biedt Maggy hen een veilig, betrouwbaar en betaalbaar antwoord hierop. Privacy staat voorop; het is dan ook niet nodig om je te registreren om Maggy te gebruiken of om de mobiele app te gebruiken. Ook wordt er geen gebruikersdata opgeslagen. Het volstaat om werknemers of bezoekers het apparaat te geven om het voor je te laten werken.
Maggy werkt out of the box, is energie-efficiënt en accuraat. Voor optimale efficiëntie draag je het aan een lanyard die meegeleverd wordt. Het vibreert en geeft een geluidssignaal wanneer mensen zich te dicht bij elkaar bevinden. De batterij is op te laden en gaat op een batterij tot vijf dagen mee (drie dagen bij Bluetooth 5.1).

Bluetooth 5.2
Het toestel werkt vanaf eind september op basis van Bluetooth 5.2 en 5.1. In tegenstelling tot vorige versies is deze nieuwe standaard maar liefst tot op 15 centimeter nauwkeurig. Bluetooth 5.2 is pas sinds februari 2020 op de markt. Maggy is beschikbaar voor consumenten en professionele instellingen. Het apparaat laat werknemers toe om op kantoor makkelijker de veilige afstand te bewaren. Maar ook musea of dierentuinen kunnen klanten een


Veel geluk!


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.