Doe mee en maak kans op een Verbatim Store'n'Go ALU Slim-harddisk met 1 TB t.w.v. € 69,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

 

 

Verbatim beeld 1Verbatim Store'n'Go ALU Slim-harddisk met 1 TB t.w.v. € 69,99

De Store'n'Go ALU Slim-harddisk van Verbatim is een draagbare harde schijf voor zowel pc- als Mac-gebruikers. Deze compacte, lichtgewicht en stijlvolle draagbare harddisk in een sterke metalen behuizing kan dankzij de USB 3.2 Gen 1-aansluiting gegevensoverdrachtssnelheden tot 5 Gbps halen.

Het Store'n'Go ALU Slim-opslagapparaat weegt slechts 150 gram en is slechts 0,9 cm dik. Met een elegante behuizing van geborsteld aluminium die de stijlvolle buitenkant van Macbooks weerspiegelt, is de Store’n'Go ALU Slim verkrijgbaar in zilver, spacegrijs en goud.

Om Mac- en pc-bezitters in staat te stellen te profiteren van verbeterde connectiviteit met usb-c- en usb-a-poorten, bevat de ALU Slim een ​​Micro-B naar usb-a-kabel en een usb-a naar usb-c-adapter. De drive is FAT32-geformatteerd, waardoor deze zonder opnieuw te formatteren door elkaar kan worden gebruikt tussen Windows- en Mac-computers. Voor inhoud met bestandsgroottes groter dan 4 GB wordt software op de schijf geleverd om opnieuw te formatteren naar HFS + voor Macs en NTFS voor pc's.

Op de schijf is vooraf Nero Backup-software geïnstalleerd voor volledige systeemback-up- en herstelfuncties waarmee gebruikers automatische back-ups kunnen plannen. De harde schijf heeft ook USB Rec & Play, zodat de drive kan fungeren als videorecorder voor tv's die usb-connectiviteit ondersteunen, waardoor live-tv kan worden opgenomen, afgespeeld en zelfs gepauzeerd.


Veel geluk!


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.