Doe mee en maak kans op een Logitech Vertical MX Muis t.w.v. € 109,-

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

 

 

mx vertical pdp 2Logitech Vertical MX ergonomische muis t.w.v. € 109,-

De MX Vertical is een geavanceerde ergonomische muis van Logitech: de natuurlijke handdrukpositie van de MX Vertical vermindert de spierbelasting en moedigt de gebruiker aan een meer ergonomische houding aan te nemen. De MX Vertical heeft een unieke verticale hoek van 57° waardoor de druk op de pols wordt verminderd, terwijl de duim zich comfortabel op de duimsteun bevindt. Je werkt ook efficiënter en bent productiever door de precisiescrolwiel met een handige middenklik. Prettig is ook dat een volledig opgeladen muis vier maanden meegaat, en na één minuut snelladen kun je weer drie uur vooruit. Om even bij te laden, kun je de usb-c-oplaadkabel gebruiken.

Dankzij de geavanceerde optische tracking hoef je 4x minder handbewegingen te doen en dat zorgt voor een vermindering van de spier- en handvermoeidheid vermindert. De cursorsnelheid en -nauwkeurigheid kun je aanpassen met een speciale schakelaar. De unieke vorm is ontworpen voor de mensenhand om in handen van allerlei soorten en maten te passen en het getextureerde rubberen oppervlak zorgt voor een natuurlijke grip en voelt aangenaam aan.


Veel geluk!


Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.