Doe mee en maak kans op een Targus 15,6" Cypress Security-backpack met EcoSmart t.w.v. € 54,99

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal een 

Targus open 1 2


Targus 15,6" Cypress Security-backpack met EcoSmart t.w.v. € 54,99

 

Deze Targus-rugzak is van binnen en van buiten gemaakt van recyclebare materialen, namelijk van 17 gerecyclede waterflessen, en zorgvuldig ontworpen om je bezittingen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Zo is hij ontworpen zonder externe zakken en zitten de ritsen aan de rugkant, zonder dat je daar last van hebt. De rugzak heeft een speciaal gevoerd vak voor je 15,6inch laptop en slim geplaatste vakken aan de binnenkant voor de rest van je spullen.

Prettig voor onderweg zijn de verstelbare, ergonomische schouderbanden en een gewatteerd achterdeel voor draagcomfort, een comfortabele handgreep aan de bovenkant en een doorlopende trolleyriem om deze rugzak op je bagage met wieltjes te plaatsen.

 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande prijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.