Doe mee en maak kans op een Pacsafe Metrosafe X 20L t.w.v. € 129,95

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag nieuwe reviews, handige tips & trucs, workshops en we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

Pacsafe 2

 

Pacsafe Metrosafe X 20L t.w.v. € 129,95

De Metrosafe X 20L Backpack is een ideale rugtas voor zakelijke reizigers. Als je op pad gaat met waardvolle spullen als laptop, paspoort en portemonnee wil je deze veilig kunnen opbergen. De rugzak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met staal zodat het niet kan worden opengesneden.

De rugzak heeft veel antidiefstal-snufjes zoals afsluitbare ritsen en een verborgen compartiment aan de rugzijde. Met de RFID-bescherming zal je niet gauw ten prooi vallen aan zakkenrollers en skimmers. Met de snijvaste draagbanden leg je de rugzak veilig vast aan een object.

Voor laptops tot en met 15 inch
De rugzak heeft een hoofdcompartiment met rits en veel vakjes om spullen als smartphone, portemonnee, paspoort en sleutels op te bergen. Je vindt er ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. De Metrosafe X heeft een laptopvak voor laptops tot en met 15 inch. In het zijvak aan de buitenzijde neem je een drinkfles of paraplu mee. Door de verstelbare schouderbanden is hij optimaal af te stellen op je postuur. 

 


Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.