Doe mee en maak kans op een Devolo Magic 2 LAN triple t.w.v. € 129,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag nieuwe reviews, handige tips & trucs, workshops en we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

Devolo magic 2

 

Devolo Magic 2 LAN triple t.w.v. € 129,99

Deze adapter stuurt het internetsignaal via het elektriciteitsnet van het huis en haalt overdrachtssnelheden tot 2.400 Mbps zonder te worden gehinderd door plafonds of muren. Met drie gigabit-poorten voorziet de devolo Magic 2 LAN triple verschillende multimedia-apparaten tegelijk van een snelle internetverbinding. Een aparte switch is dus niet nodig. En om ervoor te zorgen dat er in de entertainmenthoek geen enkel stroompunt verloren gaat, beschikt de Magic 2 LAN triple over een geïntegreerd stopcontact met kinderbeveiliging.

G.hn-technologie: groot bereik en toekomstbestendig
Dankzij de Powerline-technologie maakt het niet uit waar de router staat: volgens Devolo overbrugt de Magic 2 LAN triple afstanden tot 500 meter. Gebruikers kunnen ook in de toekomst profiteren van dit performanceniveau, omdat de nieuwe Powerline-adapter – net als de rest van de Magic-producten – gebruikmaakt van de nieuwste generatie technologie: G.hn. Deze technologie staat voor de toekomst van thuisnetwerken via het elektriciteitsnet.


Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen

 

in te vullen.