Doe mee en maak kans op een Skyroam Solis X WiFi Smartspot t.w.v. € 200,-

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag nieuwe reviews, handige tips & trucs, workshops en we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

Skyroam Solis X 1440x600

 

Skyroam Solis X WiFi Smartspot t.w.v. € 200,-


WiFi met een ijshockey puck: de Solis is de nieuwste wifi-hotspot voor reizen van Skyroam. De Skyroam Solis werkt op dezelfde manier als je draadloze router thuis. Indien ingeschakeld, creëert het een draadloze hotspot waarmee iedereen in de buurt verbinding kan maken, ervan uitgaande dat ze het wachtwoord hebben.

Het uitgangspunt erachter is eenvoudig; als je in het buitenland bent, betaal je liever rechtstreeks voor internettoegang: je betaalt dan een vast bedrag van $ 8,- voor 24 uur toegang.
Het apparaat werkt in meer dan 130 landen, waaronder de VS, Israël, het grootste deel van Europa en Australië, voor gebruik van 4G-LTE-Internet met 10 apparaten.

De Solis X heeft een eSIM, dus een eigen simkaart is niet nodig.
De Solis heeft een diameter van 9 cm en weegt 140 gram.
De nieuwe X-versie heeft een ingebouwde powerbank, camera en een IFTTT smart-assistent.

4 sterren


Prijs 200 Euro, Internet per dag/GB 8 Euro.


Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.