Doe mee en maak kans op een Tile Essentials multi-pack t.w.v. € 74,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag nieuwe reviews, handige tips & trucs, workshops en we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal het…

Tile pakket 2

 

Tile Essentials multi-pack t.w.v. € 74,99

 

Het Tile Essentials multi-pack  bevat 4 bluetooth-trackers: 2 Tile Stickers, 1 Tile Slim en 1 Tile Mate. 
Met een Tile tracker, en de bijbehorende App, kun je eenvoudig je eigendom terugvinden. 

Tile Sticker
De nieuwe Sticker is een zelfklevende, waterproof tracker én de kleinste Tile tot nu toe. Tile heeft in samenwerking met 3M een speciale lijm ontwikkeld, zodat je ervan verzekerd bent dat de Sticker niet losraakt. De tracker heeft een batterij met een levensduur van drie jaar en een bereik van 45 meter. De Sticker is op vrijwel alle ondergronden van metaal of plastic te bevestigen: van je afstandsbediening of camera tot je kampeerspullen. De Sticker is waterproof, dus je kan hem ook op buitenapparatuur bevestigen.

Tile Slim en Tile Mate 
The Tile Slim is een dunne tracker in creditcardformaat. Dit ontwerp is geschikt voor portemonnees, bagagelabels en andere kleine, verborgen plaatsen. Ondanks zijn formaat heeft deze krachtige Tile een bereik van 60 meter. De batterij heeft een levensduur van drie jaar en het geluidsvolume van de nieuwe Slim is verdubbeld.
Ook de Mate is opnieuw uitgevoerd, met een groter bereik waardoor je je eigendommen nog sneller terugvindt. De Mate is een veelzijdige tracker die je bevestigt aan alledaagse items als sleutels, drinkflesjes, etuis en rugzakken, met een bereik van 60 meter.

Vind iets terug 
Ben je iets kwijt? Bij de Tile hoort een App, (iOS en Android) waarmee je spullen kan oprinkelen. Als jouw Tile binnen het Bluetooth van je mobiel is (60 meter), dan zal hij een luid geluid maken. Hoor je niets? Kijk dan in de App hoe ver je van de Tile af bent.

Mobiel kwijt?
Druk dan twee keer op de Tile om jouw mobiel geluid te laten maken, zelfs als hij op stil staat zul je hem vinden! Alles kwijt? Log dan online in!

Hulp bij het zoeken: de wereldwijde Tile Community
Als je écht iets kwijt bent, kun je rekenen op de Tile Community. Als mede-Tilers een voorwerp ontdekken dat als verloren staat geregistreerd, ontvangt de eigenaar automatisch een locatiemelding. Door de groeiende community en het toenemende aantal access points vindt Tile meer dan negentig procent van alle verloren voorwerpen terug.

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.