Weggeefactie: maak kans op twee van de 40 gratis kaarten voor de 50Plus-beurs t.w.v. € 35,-

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. We verloten liefst 40 gratis kaarten, elke winnaar krijgt …

50PlusBeurs2019 Banner 2

 

2 gratis kaarten voor de 50Plus-beurs t.w.v. € 35,-

 

Voor de 27e keer wordt de 50PlusBeurs gehouden, ditmaal van 17 tot en met 21 september 2019 in De Jaarbeurs Utrecht. Van 10.00 tot 17.00 uur vind je op ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers liefst 550 stands in 5 hallen, thematisch ingedeeld in Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid.
HCC is ook aanwezig met een stand en staat in hal 8. Probeer e-bikes, smul van proeverijen, test auto’s, wees creatief, profiteer van aanbiedingen, geniet van modeshows en optredens, ontmoet personalities, meet je fitheid, volg leerzame workshops, laat je verrassen en maak kans op mooie prijzen.

Wil jij hier ook naartoe? Stuur dan het inschrijfformulier in en maak kans op twee van de liefst 40 extra vrijkaarten die wij weggeven.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 13 augustus 12:00 uur. Om 16:00 uur op die dag worden de gelukkige winnaars bekendgemaakt.


Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande prijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.