Doe mee en maak kans op een Fresh ’n Rebel Clam ANC t.w.v. € 129,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

Fresh n rebel Clam ANC Misty Mint 3

 

Fresh ’n Rebel Clam ANC t.w.v. € 129,99

 

We geven de Fresh ’n Rebel Clam ANC t.w.v. € 129,99 in de kleur Misty Mint weg, een van de twee nieuwe kleuren van deze hoofdtelefoon.

De Clam is een Bluetooth over-ear hoofdtelefoon met een diepe bas en kraakhelder geluid dankzij Qualcomm aptX HD audio en hoogwaardige 40mm full range drivers met een breed frequentiebereik. De Clam heeft een ingebouwde afstandsbediening met 3 knoppen en een microfoon en heeft een batterijduur van 35 uur. Mocht de batterij toch leegraken, kun je de Clam binnen 3 uur opladen of gebruik maken van de bijgeleverde audiokabel tijdens het luisteren.

De hoofdtelefoon heeft een prettig draagcomfort dankzij de innovatieve vorm van de hoofdband en de zachte proteïne lederen oorkussens, die vocht opnemen en een gesloten pasvorm hebben. Daarbij is de Clam draaibaar en kun je hem door het slimme ontwerp comfortabel om je nek dragen. De hoofdtelefoon is gemakkelijk op te vouwen en kan worden opgeborgen in de daarvoor bestemde pouch.

ACTIVE NOISE CANCELLING
De Clam is ook verkrijgbaar als variant met Active Noise Cancelling (ANC). Met Active Noise Cancelling zal je luisterervaring sterk verbeteren. ANC reduceert omgevingsgeluiden en laat je nog dichterbij je muziek, podcast, serie of film komen. Je kunt ANC eenvoudig inschakelen door het verschuiven van het knopje op de hoofdtelefoon.Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.