Doe mee en maak kans op een Verbatim Fingerprint Secure HDD 2TB t.w.v. € 179,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

Fingerprint Secure HDD

 

Verbatim Fingerprint Secure HDD 2TB t.w.v. € 179,99

 

De Verbatim Fingerprint Secure Hard Drive met een opslagruimte van liefst 2 terabyte is superveilig om je gegevens op te slaan. Zo beschikt hij over AES 256-bit hardwareversleuteling en een ingebouwde vingerafdrukherkenningssysteem.

De Verbatim HDD biedt toegang voor maximaal acht geautoriseerde gebruikers en één beheerder. Eenmaal ingesteld, kunnen gebruikers het apparaat binnen enkele seconden vergrendelen en ontgrendelen door gewoon hun geregistreerde vingerafdruk te gebruiken. De harde schijf slaat geen wachtwoorden op in de computer of het vluchtige geheugen van het systeem, waardoor het veel veiliger is dan softwareversleuteling.
Na het instellen van de vingerafdrukken met een Windows-pc kan de Secure Vignet Secure Hard Drive worden gebruikt op zowel pc- als Mac-besturingssystemen.

De drive heeft een USB 3.1 GEN 1-interface met usb-c-aansluiting voor snelle gegevensoverdracht en het pakket bevat een usb-c naar usb-a-kabel en een usb-c-adapter voor aansluiting op veel apparaten. Het kan ook worden aangesloten op tv's zodra een vingerafdruk is geregistreerd, een functie die niet mogelijk is met normale gecodeerde harde schijven.

Voor extra beveiliging wordt de Nero Backup-software voor Windows meegeleverd om gebruikers te helpen een back-up te maken van alle bestanden, mappen en stations vanaf laptops of pc's, evenals automatische schema's.Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.