Doe mee en maak kans op een Ewent EW1191 smartphonehouder t.w.v. € 39,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

297123 EW1191 R0 product f3765c original 1543836641

 

Ewent EW1191 smartphonehouder t.w.v. € 39,99 (3X)

 

 

Zit je in de auto en wil je, voordat je gaat rijden natuurlijk, je smartphone veilig opbergen en/of gebruiken als navigatie? Gebruik dan de Ewent EW1191 Automatische Smartphonehouder.

Deze houder klem je in het ventilatierooster van je auto en sluit je met de meegeleverde USB-kabel aan op een USB-autolader. Daarna plaats je met één hand je smartphone in de houder. De innovatieve houder gaat namelijk open zodra je de smartphone ervoor houdt. Door het knopje aan de zijkant met één vinger aan te raken opent de houder zich weer.

Ondersteunt jouw smartphone Qi wireless charging? Dan laadt deze op zodra je de smartphone in de houder plaatst. Maak je gebruik van een snellader? Dan zal de EW1191 snel draadloos opladen. Geen nood wanneer jouw smartphone met een kabel moet worden opgeladen, hier is een uitsparing voor gemaakt.Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.