Doe mee en maak kans op een Teufel Real Blue NC hoofdtelefoon ter waarde van € 199,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

real blue nc angled 01

 

Teufel Real Blue NC hoofdtelefoon ter waarde van € 199,99

 

De Teufel-hoofdtelefoon Real Blue NC heeft een helder geluid, een verbeterde ANC (Active Noise Control)-chip en krijgt 4,5 van de 5 sterren!

Dankzij de ruisonderdrukking wordt zo veel mogelijk omgevingsgeluid geëlimineerd. De hoofdtelefoon weegt circa 260 gram en de oorkussens zijn zacht, zodat je lang comfortabel kunt luisteren. Handig is het touchpad op de rechterschelp waarmee het geluidsniveau, nummers skippen, pauze en telefoon kunnen worden bestuurd. Dit werkt alleen via bluetooth. De oplaadbare Li-ion-accu zorgt voor een luistertijd van circa 25 uur met bluetooth en ANC en tot zo’n 50 uur met ANC uitgeschakeld en aangesloten via de meegeleverde 125 centimeter lange kabel met 3,5mm-jack-aansluiting. Deze kabel heeft ook een geïntegreerde microfoon- en telefoonbediening; verder worden een vliegtuigadapter en een mooie reishoes meegeleverd.

Teufel staat bekend om producten met een goede prijs/prestatieverhouding en dat is met de deze hoofdtelefoon ook weer gelukt.

 Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.