Doe mee en maak kans op een Ewent EW1192 Smartphonehouder t.w.v. € 24,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

306729 EW1192 R0 product e784f9 original 1552983900


Ewent EW1192 Smartphonehouder t.w.v. € 24,99 (2x)

 

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van draadloos opladen, zoals dat kan met de goedkope EW1192 Smartphonehouder van Ewent.

Ewent komt met de EW1192 Smartphonehouder die tegelijk ook een draadloze lader is en werkt met de Qi-technologie. Deze smartphonehouder biedt een aantal voordelen, maar je smartphone moet natuurlijk wel over Qi-ondersteuning beschikken.

Voordelen Smartphonehouder
Allereerst heb je geen gedoe met kabels meer: de houder krijgt voeding via een usb-kabel, zodat je geen usb-kabel meer in je smartphone hoeft te plaatsen. Ten tweede bespaar je ook ruimte met de EW1192 Smartphonehouder. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk het draadloos opladen: plaats je je smartphone op de houder, dan laadt je smartphone meteen op. Als je de houder op je bureau zet, heeft je smartphone bovendien de ideale kijkhoek voor bijvoorbeeld videobellen of als je video's wilt bekijken. De antisliplaag zorgt ervoor dat de smartphone goed op de plaats blijft. Ten slotte bereik je de optimale laadprestatie door gebruik te maken van een snellader.Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.