Maak kans op een Plantronics BackBeat GO 810 ANC Headset t.w.v. € 149,99

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal …

backbeat go 810 960x540


Een Plantronics BackBeat GO 810 ANC Headset t.w.v. € 149,99

 

Actieve ruisonderdrukking
Plantronics levert een scala aan hoofdtelefoons voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. Onderdeel daarvan zijn modellen met Active Noise Cancellation (ANC), in het Nederlands: Actieve Ruisonderdrukking. Dit wil zeggen dat de hoofdtelefoon het omgevingsgeluid opvangt, zoals bijvoorbeeld in een vliegtuig, en met een tegengestelde geluidsgolf aan het geluid van de hoofdtelefoon toevoegt met als resultaat een geluid dat grotendeels ontdaan is van omgevingsgeluiden. De BackBeat GO 810 is een ANC-model uit de middenklasse.

Uitrusting
De hoofdtelefoon beschikt zowel over een analoge 3,5mm jack als Bluetooth (BT) 5.0 aansluiting. Bij gebruik van de 3,5 mm jack heeft de hoofdtelefoon geen intelligentie! Bij BT is het bereik tot 50 meter als ook de zendende partij dezelfde standaard ondersteunt. De luisterduur is 28 uur en met ANC actief 22 uur. De oplaadtijd is maximaal 2 uur. Er zijn twee ANC-modes en twee Equalizer-profielen. Het gewicht is 225 gram en de hoofdtelefoon is uitgerust met schuimkussens die de oren afdekken. Op de schelp is bediening aanwezig voor pauze, een track terug en vooruit. Met de volumeknoppen kunnen de ANC-modes worden geactiveerd door ze twee seconden in te drukken.

BB GO810 img 9394App
Er kan een BackBeat app gedownload worden waarbij je de 2 ANC-modes (hoog = vliegtuig, laag = kantoor en ANC uit) en de 2 Equaliser-standen kunt instellen. De EQ-standen bieden enerzijds een gebalanceerd geluid voor meerdere muzieksoorten of een heldere stand waarbij de hoge tonen meer aandacht krijgen om bijvoorbeeld spraak beter tot zijn recht te laten komen. Deze app werkt alleen als de hoofdtelefoon via BT werkt!

Luistertest
De hoofdtelefoon sluit goed aan op de oren en voel je na een tijdje niet meer zitten. Bij de muziekweergave valt op dat de lage tonen wat extra aandacht krijgen maar bij gebruik van de ANC stoort dat niet. Voor de rest is het geluid helder gebalanceerd en, bij normaal luisterniveau, zonder hoorbare vervorming. De ANC werkt het best bij extern geluid dat monotoon is en dus weinig dynamiek heeft. De bediening op de schelp moet je even weten te vinden maar dat went, met uitzondering van het bedienen van de ANC via de volumeknoppen.

Al met al een ANC-hoofdtelefoon, die voor de helft van de prijs van de topmodellen, een goede koop is.

.

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.