Maak kans op een Eminent EM6330 full-hd webcam t.w.v. € 99,95

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshrpijsops, we geven elke werkdag één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de …

EM6330 1


Eminent EM6330 full-hd webcam t.w.v. € 99,95 

Eminent staat bekend om gunstig geprijsde elektronicacomponenten en ditmaal maak je kans op de EM6330. Dit is een bewakingscamera met goed beeld, veel functies en een redelijke prijs, die multifunctioneel inzetbaar is.

De Eminent EM6330 is een PTZ full-hd webcam, waarbij PTZ staat voor Pan (355° horizontaal), Tilt (120° verticaal) en Zoom (3x digitaal). Het zijn functies die je met de Camline Pro-app vanaf je telefoon/tablet (iOS en Android) of computer kunt besturen.

Je sluit de webcam aan op je netwerk via wifi of met een RJ45-kabel. Het opslaan van beeld(en) kan via de sd-kaart, FTP en NAS. Alarmdetectie van beweging en/of geluid kan worden geactiveerd met een waarschuwing via de app en foto’s via de mail en video naar de sd-kaart. Het beeld is goed met een gerichte smalle kijkhoek (75 graden), de infrarood-nachtverlichting straalt tot zo’n 8 meter. Een bewegingsalarm komt zeer snel binnen als pop-up, waarna je de app moet openen voor de video op de sd-kaart. Met de app kunnen meerdere camera’s bediend worden.

Al met al dus een bewakingscamera met goed beeld, veel functies en een redelijke prijs, die multifunctioneel inzetbaar is.


Product: Eminent EM6330 PTZ FULL HD webcam

4 en half sterren 

Prijs: : € 99,95
Pluspunten:
* veel functionaliteit
* redelijke prijs
Minpunten:
* app heeft schoonheidsfoutjes
* zuinige lengte netsnoer

 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande prijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.