Maak kans op een Cryptokado t.w.v. € 25,-

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat zijn ditmaal …

Cryptokado mockup1 high res


Twee Cryptokado's t.w.v. € 25,-

 

Cryptokado is een gemakkelijke manier om je familie en vrienden een introductie te geven in Bitcoin en andere cryptocurrencies. En wij geven in deze actie twee Cryptokado's weg!

Coingarden, het platform om veilig cryptocurrencies te kopen zonder technische kennis, lanceert de eerste fysieke crypto cadeaubon in Nederland. Het jonge Nederlandse bedrijf wil het kopen van cryptocurrencies écht toegankelijk maken voor het grote publiek. Daarom heeft Coingarden in de aanloop naar de feestdagen Cryptokado gelanceerd voor mensen die geïnteresseerd zijn in Bitcoin zonder de technische rompslomp. 

Cryptokado
Cryptokado is via de webshop verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een digitale cadeaubon die je gelijk ontvangt in je e-mail. Leuker is het, om te gaan voor de fysieke cadeaukaart die je in de schoen kunt stoppen of onder de boom kunt leggen. Speciaal daarvoor zijn er 500 ‘limited edition’ kadokaarten gemaakt. Je hebt al een cadeaubon vanaf 15 euro aan ‘crypto-tegoed’ om te wisselen in Bitcoin, Ethereum en Ripple op het Coingarden-platform.

Over Coingarden
Coingarden is een platform waar men makkelijk en veilig cryptocurrencies kan kopen en verkopen, zonder technische kennis. Het Nederlandse bedrijf werd gestart door Pieter Poorthuis en Wouter Vonk. Ze zijn beide doorgewinterde Bitcoin-specialisten en sinds 2013 actief in de blockchain-economie. Hun missie is cryptocurrencies écht toegankelijk maken voor de massa.

 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.