Maak kans op een HyperDrive Slim 8in1 t.w.v. € 109,95

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal …

8in1artikel


Een HyperDrive Slim 8in1 t.w.v. € 109,95

 

De HyperDrive Slim 8in1 van Hyper is de dunste, meest compacte 8-in-1 usb-c-hub ter wereld met elke poort die je je maar kunt voorstellen in een klein pakket. De hub heeft een ingebouwde usb-c-kabel en maakt het mogelijk om één usb type-C poort om te zetten naar 8 poorten: 1x netwerk/ethernet, 1x usb-c met laadmogelijkheid, 1x 4K HDMI , 1x 4K mini- displaypoort, 1x sd, 1x micro-sd en 2x usb-a 3.1.

Een MacBook / Ultrabook / Chromebook / pc / apparaat kan worden opgeladen terwijl je de hub gebruikt.

Verder is de behuizing heel dun, waardoor de hub weinig ruimte inneemt. De aluminium behuizing met ingebouwde flexibele usb-c-connectorkabel is verkrijgbaar in dezelfde (Space Grey of Silver) kleur en uiterlijk als MacBook en MacBook Pro. 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.