Maak kans op een Azio Retro-Classic Artisan-toetsenbord t.w.v. € 199,-

weggeefactie


Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie. Door mee te doen aan onze wekelijkse weggeefactie, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal …

ARTISAN USB 03 2


Een Azio Retro-Classic Artisan-toetsenbord t.w.v. € 199,-

 

Azio brengt met de lijn Retro Classic een aantal toetsenborden op de markt die geïnspireerd zijn door vintage typemachines. Zo roept het mechanisch toetsenbord met achtergrondverlichting en ronde toetsen de nostalgie van vroeger op.Het Retro-Classic toetsenbord van AZIO wordt geleverd in vier verschillende stijlen: Artisan (koper/zwart leer), Elwood (geborsteld staal/walnoot), Posh (koper/wit leer) en Gunmetal (chroom/zwart leer).  De toetsenborden zijn wel voorzien van moderne snufjes en hoogwaardig materiaal, waarbij je kunt kiezen uit een usb- of bluetooth-versie. Voor de weggeefactie is een usb-versie beschikbaar.

Gebouwd met hoogwaardige materialen
Het toetsenbordframe is gemaakt met een mooie zinkaluminium-legering en afgewerkt met zwart chroom (of satijn-koper). Bovendien zijn er hex-bouten toegevoegd om de structuur te verbeteren en om een industrieel vintage-element aan het toetsenbord toe te voegen. De Amerikaanse fabrikant Azio gebruikt echt leer (of hout) voor op de bovenkant. Deze combinatie van luxe materiaal, innovatieve technologie en de look en feel van een klassieke typemachine maakt deze toetsenborden wel een mooi hebbeding.

Verlichte toetsen
De Retro Classic Bluetooth-versie werkt voor MacOS en Windows met behulp van de meegeleverde uitwisselbare toetsen. "We hebben speciaal de 'toetsaanslag' van het Retro Classic-toetsenbord zodanig ontworpen dat hij voelbaar en klikbaar is en wat doet denken aan de vintage typemachine," aldus Sam Li, VP van Design for Azio Corp. Li vervolgt: "We wilden echte materialen integreren die zich niet alleen vertalen in een betere kwaliteit, maar ook de nostalgie terugbrengen van vintage-producten die persoonlijk zijn voor de fysieke aanraking en zintuigen," zei VP van Design for Azio Corp.

 

.

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande weekprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.