Maak kans op de HikVision EZVIZ Husky Air t.w.v. € 129,99

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks één of meerdere mooie prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we nu gratis verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

.

HikVision EZVIZ Husky Air t.w.v. € 129,99

We geven de HikVision EZVIZ Husky Air weg,
een waterdichte gebruiksvriendelijke bewakingscamera met nachtzicht

 

HIKVISION HUSKY AIR

 

Voor gebruik buitenshuis heeft HikVision een prijsvriendelijk model. De behuizing van de Husky Air heeft IP66-bescherming en er is nachtzicht tot 30 meter. Dankzij het full hd-beeld zijn personen op afstand nog goed herkenbaar. Voor een stabiele wifi-ontvangst bevat het apparaat twee antennes, maar je kunt voor communicatie met het netwerk ook de ethernetaansluiting gebruiken. De lens is erg lichtgevoelig, waardoor de beelden in alle weersomstandigheden helder zijn. Net als bij de binnencamera van HikVision heb je de gebruiksvriendelijke EZVIZ-app voor de bediening en configuratie. Voor opslag kun je een micro-sd-kaart van maximaal 128 GB toevoegen. De Husky integreert optioneel met het EZVIZ A1-alarmsysteem, waarbij je de camera combineert met bewegingsmelders en deur/raamcontacten. Tot slot zijn er ook Husky Air-kits verkrijgbaar, met daarin vier IP-camera’s en een netwerkrecorder.

 

.

 

 

PCA sterren 4 299

 

 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.