Maak kans op de HikVision EZVIZ C6B t.w.v. € 119,00

          

weggeefactie

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl gaven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In juni gaan we gewoon door met het weggeven van mooie prijzen, maar dat zal niet elke dag zijn. Houd dus goed deze website in de gaten, zodat je kans maakt op een van de prachtige prijzen.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we nu verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

.

HikVision EZVIZ C6B t.w.v. € 119,00

Vandaag geven we de HikVisionEZVIZ C6B weg
een gebruiksvriendelijke pan- en tilt-camera met veel functies

 

HIKVISION EZVIZ C6B 002

De C6B van het Chinese HikVision heeft een ietwat futuristisch ontwerp: hij lijkt op een vriendelijke robot die je huis bewaakt.

Het betreft een zogeheten pan- en tilt-camera met een horizontaal bereik van 360 graden, verticaal is het bereik 140 graden. De resolutie van de Sony CMOS-sensor bedraagt 1280 × 960 pixels, dus bij digitaal inzoomen ontstaat er een grover beeld.

Voor het opslaan van beelden is er een micro-sd-kaartslot. Zoals we bij meer fabrikanten zien, kun je tegen maandelijkse kosten voor cloudopslag kiezen als alternatief. Er is een wifiverbinding maar je kunt de camera ook bekabeld aansluiten. Verder biedt de C6B functies als bewegingsdetectie en nachtzicht en is dankzij een ingebouwde microfoon en speaker communiceren op afstand mogelijk.

De gebruiksvriendelijke EZVIZ-app loodst je middels drie stappen door de installatieprocedure. Bedien je de C6B liever via monitorsoftware op de computer, dan download je optioneel het programma Ezviz Studio.

 

PCA sterren 4 299

 

 

Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande prijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.