Vandaag de Zus USB Car Charger en Smart Car Finder t.w.v. € 39,90 (2x)

               

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl gaven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In juni gaan we gewoon door met het weggeven van mooie prijzen, maar dat zal niet elke dag zijn. Houd dus goed deze website in de gaten, zodat je kans maakt op een van de prachtige prijzen.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we nu verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

 

Vandaag geven we 2x de Zus USB Car Charger en Smart Car Finder weg, 
een  snelle USB-lader voor je auto met veel handige functies

nonda.ZUS Car Charger.300dpi.1200x1200px

Zus USB Car Charger en Smart Car Finder t.w.v. € 39,90 (2x)

 

 

Het merk Zus van het Duitse bedrijf Nonda heeft goede, betrouwbare producten voor je auto. Zo laad je met deze dubbele usb-oplader sneller je mobiele apparaten op dan met andere opladers, wel zo prettig.

Via de handige Zus-app kun je van alles instellen. Zo onthoudt hij waar je auto staat als je die ergens hebt geparkeerd. Bovendien krijg je herinneringen over de parkeermeter, want hij houdt je parkeertijd bij. De degelijke Zus Smart Car Charger t.w.v. € 39,90 controleert ook nog eens je accu!

Oftewel, ben je op zoek naar een usb-oplader voor je auto die veel sneller laadt dan andere laders en wil je profiteren van veel handige functies, dan is dit echt wat voor jou(w auto). We geven 2 exemplaren weg!

 

 

 

 

Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.