Maak kans op de Plantronics Backbeat 500 t.w.v. € 99,99

          

weggeefactie

Op www.pcactive.nl vind je elke dag niet alleen nieuwe reviews, handige tips & trucs en workshops, we geven wekelijks een mooie prijs of prijzen weg. Ga dus elke dag naar deze site voor deze informatie.
Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…

.

Plantronics Backbeat 500 t.w.v. € 99,99

Vandaag geven we de Plantronics Backbeat 500 weg
een hoofdtelefoon met een mooi geluid, die comfortabel op je hoofd zit

Backbeat 500 1920x1080 2

De Backbeat 500 van Plantronics is een fijne bluetooth-stereokoptelefoon die beschikt over hoge kwaliteit audio, een lichtgewicht ontwerp en biedt tot 18 uur luister- en spreektijd met een enkele lading.

De koptelefoon heeft 40mm-drivers en een bass tube-design voor een diep, rijk geluid. De comfortabele traagschuim-oorkussens helpen het geluid te isoleren, terwijl knoppen op het oor eenvoudig toegang bieden tot telefoongesprekken en muziek. Via de breedbandmicrofoon neem je gesprekken aan en via je koptelefoon heb je direct toegang tot Siri, Google Now of Cortana. Verder kunnen de oorschelpen roteren, zodat de headset plat kan liggen bij beperkte opslagruimte in een tas of rugzak.

De 3,5mm brede jack- en analoge kabel zijn inbegrepen en kunnen worden ingeplugd als back-up, zodat je luisterervaring nooit onderbroken wordt. Tevens kan de koptelefoon automatisch verbinding leggen met tot twee apparaten tegelijk, en koppelen met in totaal acht apparaten.PCA sterren 4 299

BackBeat500 White 632x600

 

 

 

Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande prijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.