Nu een Devolo Multiroom Wifi Kit 550+ t.w.v. € 200,-

                

weggeefactie

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl gaven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In mei gaan we gewoon door met het weggeven van mooie prijzen, maar dat zal niet elke dag zijn. Houd dus goed deze website in de gaten, zodat je kans maakt op een van de prachtige prijzen.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we nu verloten onder de bezoekers van www.pcactive.nl. Dat is ditmaal de…

 

Devolo Multiroom Wifi Kit 550+ t.w.v. € 200,-

We geven nu de Devolo Multiroom Wifi Kit 550+ weg, 
voor een snelle en stabiele internetverbinding

Devolo 3 01
Over Devolo Multiroom Wifi Kit 550+

Een snelle en stabiele internetverbinding is voor veel mensen bijna een vereiste, maar vaak is de router van de provider niet goed genoeg om dit te realiseren. Deze router staat namelijk meestal in een meterkast en dit is niet de ideale plek om wifi stabiel en met genoeg vermogen in de gehele woning beschikbaar te stellen.

De Devolo Multiroom Wifi Kit 550+ t.w.v. € 200,- zorgt zowel voor een goed wifisignaal alsmede voor een bedrade verbinding. Deze Kit beschikt namelijk over drie Powerline-adapters: één is bedoeld voor aansluiting op de router en voor de koppeling aan het stroomnet, de andere twee koppel je aan het stroomnet en beschikken over een RJ45 LAN-netwerkaansluiting. Een stroomnetwerk is in elke woning aanwezig, waardoor de Devolo Multiroom Wifi Kit overal inzetbaar is.

Dankzij de simpele installatie profiteer je in een mum van tijd over een goede en betrouwbare (draadloze) internetverbinding.

Devolo 4 01

 

Veel geluk!

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.