Vandaag de draadloze Argon SOUL hoofdtelefoon t.w.v. € 149,-

               

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…

 

Vandaag geven we de Argon SOUL hoofdtelefoon weg, 
een draadloze over-ear hoofdtelefoon met serieus hifi-geluid

Argon Soul 1

Argon SOUL hoofdtelefoon
t.w.v. € 149,-

 

 

De Argon SOUL is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met serieus hifi-geluid. Hij heeft een stijlvol en comfortabel ontwerp met zachte oorkussens, voor optimaal draagcomfort. En de oorschelpen hebben een geïntegreerde microfoon voor telefoongesprekken en knoppen om de muziek en het volume te regelen, erg handig!

Argon Soul 2 uitgelicht
Dankzij de speelduur van 18 uur heb je bovendien dagenlang geen oplader nodig, en als je dan toch zonder stroom komt te zitten, kun je gewoon verder luisteren met de bijgeleverde kabel. Het opvouwbare ontwerp neemt bijna geen ruimte in beslag en je bergt de headphone gemakkelijk op in het  meegeleverde transportetui.
De Argon SOUL is verkrijgbaar in zwart of grijs en exclusief te koop bij HiFi Klubben.

 

 

Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.