Vandaag een Iiyama Black Hawk G-MASTER G2530HSU t.w.v. € 139,-

                

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal een…


Iiyama Black Hawk G-MASTER G2530HSU t.w.v. € 139,-


iiyama G2530HSU20 2
Vandaag geven we de Iiyama Black Hawk G-MASTER weg,
je perfecte partner for gaming

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Het maakt niet uit of je nu als gamer een newbie of een geharde veteraan bent, de 24,5inch Iiyama Black Hawk G-MASTER G2530HSU is je perfecte partner.

Met zijn full-hd beeld en een 75Hz refresh rate sta je er nooit alleen voor. Gewapend met de Black Tuner-functie, Freesync-technologie en zijn supersnelle 1ms-reactietijd zorgt de Black Hawk ervoor dat je geen detail over het hoofd ziet en je op iedere situatie direct kunt inspelen, zelfs in de meest donkere games.

De Black Hawk wordt standaard geleverd met drie ingangspoorten (VGA, HDMI en DisplayPort), luidsprekers, hoofdtelefoonaansluiting en een usb-hub. Houd je hoofd koel, behoud controle en get in the game! Ook als je geen gamer bent, is dit een prima keus voor je!



Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs
door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.