Vandaag een Acer Chromebook 15 t.w.v. € 400,-

         

weggeefactie

 

Vanwege de nieuwe website www.pcactive.nl geven we in april elke werkdag een mooie prijs weg. In PC-Active 299 zie je op pagina 49 al een aantal prijzen afgebeeld. In totaal geven we voor ruim € 4000,- aan prijzen weg. Omdat het dagprijzen zijn, zul je je elke werkdag opnieuw moeten aanmelden om in aanmerking te komen voor de dan geldende dagprijs.

Door hieronder je gegevens in te vullen, maak je kans op de prijs die we vandaag gratis verloten onder de lezers van PC-Active. Dat is ditmaal…



Acer Chromebook 15 t.w.v. € 400,-

Vandaag geven we een Acer Chromebook 15 weg,
een luxueuze laptop
met goede multimediafuncties en lange batterijduur

CB515 1H CB515 1HT wp Launcher 02 2

Over Acer Chromebook

De Acer Chromebook 15 CB515-1H-C1VS is een 15,6 inch laptop van geborsteld aluminium met een full-hd IPS-beeldscherm en grote kijkhoek. Dankzij de goede multimediafuncties en lange batterijduur (tot 12 uur) van deze luxueuze laptop kun je de hele dag genieten van media, games en apps.

Daarnaast ondersteunt de Chromebook 15 Android-apps via de Google Play Store, zodat je als gebruiker toegang krijgt tot meer dan 2 miljoen Android-apps voor meer plezier, entertainment en voor het maken en onderhouden van contacten.

CB515 1H CB515 1HT wp Launcher 01 uitgelicht
Het ventilatorloze ontwerp is stil in gebruik, hetgeen ideaal is als je in een gedeelde ruimte zit zoals in een woonkamer, bibliotheek of café.



 

 

Veel geluk!

 

Doe mee aan de weggeefactie!

Maak kans op bovenstaande dagprijs door het formulier Doe mee aan de weggeefactie in te vullen.